Informatie

Cover Gezond Eten

Gezond Leven is het magazine voor mensen die bewuster willen leven, zonder aan plezier in te leveren. Voor mensen die willen weten wat gezonde voeding is en wat eten met het lichaam doet. Elke maand bevat Gezond Leven interessante artikelen waarin feiten en fabels over een verantwoord voedingspatroon aan de orde komen. Het magazine biedt veel gemakkelijke, lekkere recepten die passen in een bewust en gezond leven.

Doelgroep indicatie • Hoofdzakelijk vrouwen • Leeftijd lezers: tussen de 25 en 55 jaar • Sociale klasse: A, B1, B2 •  Willen graag meer weten over gezond leven en gezond eten. Zijn geïnteresseerd in de herkomst en de bestanddelen van voedsel.

Waarom adverteren in Gezond Leven? De lezer van Gezond Leven probeert zo gezond mogelijk te leven. Ze leest veel over voeding en zoekt naar antwoorden op de vraag wat nu echt gezond is. Ze is eager to learn en probeert verschillende producten uit Gezond Leven uit. Ze is bereidt te investeren in de gezondheid van haar gezin. Ze houdt de social media pagina’s van het magazine goed in de gaten net als haar vriendinnen. Ze heeft een druk  leven, ze werkt parttime, zorgt voor haar kinderen en sport graag. Ze staat midden in de samenleving en heeft een druk sociaal leven.

Oplage van Gezond Leven is 24.000ex. en het bereik 55.800 (m/v 13+).