Informatie

Cover Auto Review

Het Auto Review platform onderscheidt zich van andere autoplatformen door het grote aanbod aan uitgebreide vergelijkende tests. Met de tests voorzien we tienduizenden lezers en volgers van relevante informatie. Het is zowel online als offline toegankelijk en aansprekend. De redactie zorgt voor objectieve informatie op een entertainende manier. Naast vergelijkende tests besteedt Auto Review aandacht aan pittige rij-impressies, uitgebreide reportages, diepgaande achtergrondartikelen en informatie over lifestyle.

Doelgroep indicatie •  Hoofdzakelijk mannen •  Mannen van alle leeftijden •  Sociale klasse: A, B1, B2 •  Brede doelgroep die interesse heeft in auto’s, motoren, sport, computers en lifestyle producten.

Waarom adverteren in Auto Review? De gebruiker van Auto Review is een echte autoliefhebber die graag op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op het gebied van auto’s. Daarnaast wil hij de nieuwste technische snufjes en gadgets als eerste in huis hebben om deze uit te proberen. Thuis is hij niet de enige die het magazine leest. Zijn zoons maar ook de buurman lezen het magazine vaak even als ze het in de huiskamer zien liggen. Bovendien lezen zij ook de nieuwsbrief en maken ze regelmatig gebruik van de website. De Auto Review gebruiker wordt regelmatig om advies gevraagd bij de aanschaf van een auto.