Informatie

Cover Chip Foto Magazin

CHIP FOTO magazine is het magazine voor fotografen die graag meer willen weten over fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Het is een magazine boordevol nieuws, mooie fotografie, praktijktips, tests van de nieuwste camera’s, hardware en software, reportages en diepte interviews met professionele fotografen. De nieuwste digitale technieken geven de beginnende en gevorderde hobbyfotograaf ongekende mogelijkheden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert de lezer het beste uit zijn of haar camera te halen.

Doelgroep indicatie • Bestaat uit hobbyisten en semi-professionals •  Sociale klasse A, B1 •  Is bereidt te investeren in apparatuur, randapparatuur en gadgets •  Mannen en vrouwen in de leeftijd van 25-65 jaar.

Waarom adverteren in CHIP FOTO magazine? De lezer van CHIP FOTO magazine ziet het magazine als autoriteit op het gebied van fotografie. De informatie in het magazine maar ook in de nieuwsbrief en op social media deelt de lezer met zijn omgeving. Deze lezer wordt regelmatig om advies gevraagd over aankopen van camera’s, randapparatuur en software. Naast fotograferen houdt hij zich ook bezig met beeldbewerking. De lezer van CHIP FOTO magazine vindt kwaliteit belangrijker dan prijs. Hij is trots op zijn foto’s en laat ze regelmatig op verschillende manieren afdrukken. Het is een reislustig persoon die zowel steden als natuur fotografeert.