Informatie

Cover Classic Cars

Classic Cars is een must-have voor de liefhebber van klassieke auto’s. Het magazine is een uitgave van Auto Review. Elke editie brengt het blad reportages, vergelijkende tests en aankoopadvies over spannende, tijdloze auto’s uit het verleden, haalbaar voor iedereen. Ook komen de visionaire makers en ingenieurs achter deze auto’s aan bod. Van de legendarische Fiat 500 tot de Chevrolet Impala, van de VW kever tot de Porsche 911van de 2CV tot de Citroen DS. Kortom, al het moois uit het verleden.

Doelgroep indicatie •  Hoofdzakelijk mannen •  Sociale klassen A, B1 •  Leeftijd tussen de 35 en 70 jaar •  Grote autoliefhebber met behoefte aan kwalitatief hoogstaande informatie.

Waarom adverteren in Classic Cars? De lezer van Classic Cars investeert veel tijd en geld in zijn klassieker en alles wat erbij hoort zoals gereedschap en gadgets. Hij maakt samen met zijn vrouw graag tripjes met zijn oldtimer. Ze gaan regelmatig een weekendje weg of trekken er een dagje op uit. Elk jaar gaat hij met vrienden een toertocht maken. Alles wat hij leest in het magazine deelt hij graag met hen. Ook de nieuwste gadgets worden uitgebreid besproken.