Informatie

Cover Foodies

Foodies is het platform voor mensen die van eten houden, nieuwsgierig zijn naar de herkomst van hun eten en een voorliefde hebben voor pure ingrediënten. Foodies lezers willen alles weten over eten en de bereiding ervan. Het blad staat vol met reportages, interviews, recepten, kooksnufjes en alle denkbare onderwerpen op kookgebied. Bij Foodies staan smaak, authenticiteit en seizoensproducten centraal. Foodies richt zich op mensen met een passie voor smaak, die houden van koken en graag tafelen met vrienden en familie.

Doelgroep indicatie •  Mannen en vrouwen met een passie voor eten •  Sociale klasse A,B1 •  Leeftijd tussen de 25 en 65 jaar •  Geïnteresseerd in bereidingswijzen •  Willen graag meer weten over de herkomst van  producten.

Waarom adverteren in Foodies? De lezer van Foodies kijkt er naar uit om in het weekend de meest heerlijke gerechten op tafel te zetten voor vrienden en familie. De inspiratie hiervoor haalt hij graag uit Foodies magazine maar ook uit de Foodies nieuwsbrief die hij ontvangt. Hij laat zich graag adviseren over goede producten en vindt het interessant om nieuwe producten uit te proberen. Samen met zijn vrouw struinen ze regelmatig over foodmarkten. Bij het eten drinken ze graag een glaasje wijn. Keukenbenodigdheden hebben ze van verschillende merken, als het maar kwaliteit uitstraalt. De Foodiesfan heeft een passie voor eten en drinken en besteedt hier een aanzienlijk deel van het inkomen aan.

Oplage: de oplage van Foodies is 36.000ex. met een bereik van 83.700 (m/v 13+).

Foodies - The Big Christmas Issue

Naast de reguliere uitgaven van Foodies verschijnt tevens medio november The Big Christmas issue
van Foodies: een dubbeldik nummer gevuld met inspiratie voor een complete kerst: van decoreren van je tafel, tot het uitkiezen van de kerstboom. Van het lekkerste kerstmenu tot de aankleding van het huis. Van het ontvangen van de gasten tot het schenken van de juiste drankjes. 

Deze speciale uitgave heeft een extra verhoogde oplage van maar liefst 80.000 exemplaren.

Voor deze speciale uitgave geleden andere shoppingtarieven: zie onder "tarieven".