Informatie

Cover Koken en Genieten

Koken & Genieten. Het magazine Koken & Genieten biedt een variatie aan recepten voor de lezer die iets anders op tafel wil, maar er niet van houdt om de hele dag in de keuken te staan. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Het magazine heeft vaste rubrieken bestaande uit onder meer recepten voor kinderen, gezonde recepten, huishoudtips en nieuwe producten. Je vindt er bovendien kooktips en handigheidjes die de lezer in de keuken kan toepassen.

Doelgroep indicatie •  Voornamelijk vrouwen tussen de 35 en 65 jaar •  Vrouwen die van koken houden, maar het niet al te ingewikkeld willen maken •  Sociale klasse B1, B2 •  Vrouwen die aan het hoofd van een 2 tot 4 persoonsgezin staan •  Vrouwen die parttime werkzaam zijn en ook geïnteresseerd zijn in koken.

Waarom adverteren in Koken & Genieten? De lezer van Koken & Genieten vindt het leuk om voor haar gezin eens iets anders op tafel te zetten. Ze doet haar boodschappen op een vaste dag en ze koopt precies de ingrediënten die in het magazine aan worden gegeven. Haar gezinsleden zijn grote eters en na een lange dag werken hebben ze trek in een goede maaltijd. De lezer van Koken & Genieten vindt de prijs/kwaliteit verhouding van producten belangrijk. Ze vindt haar gezin belangrijk en besteedt hier graag haar tijd en geld aan. Qua eten, uitstapjes, gadgets en verzorgingsproducten komen ze niets te kort.