Informatie

Cover In Eigen Land

 

Dankzij uitnodigende fotografie en toegankelijke tips kunnen lezers Nederland (her)ontdekken en inspiratie opdoen voor bijzondere korte uitjes én lange vakanties in Nederland. Verrassend, duurzaam en voor elk budget. Dichtbij, maar toch ver weg van het leven van alledag. Van de heidegronden van Drenthe en de meren van Friesland tot de creatieve broedplaatsen van Zuid-Holland en de wijngaarden van Limburg. Ook in deze moeilijke tijden — of misschien wel juist in deze moeilijke tijden — verbindt In Eigen Land lezers met de landgenoten, cultuur en natuur die ons land zo uniek maken.

In elke editie staan 101 tips om Nederland weg van de massa te ontdekken. Daarmee is In Eigen Land dé inspiratiegids voor Nederland buiten de gebaande paden. Elke editie speelt in op de reisbehoeften, -plannen en -mogelijkheden voor een specifiek seizoen: voorjaar, zomer en najaar.
In elke editie komen vaste rubrieken terug:
 » uitgebreide reisreportages van onze prijswinnende fotografen en schrijvers over een specifieke regio
» wandelroutes voor de mooiste natuurgebieden van ons land, inclusief foto’s en kaarten
» bijzondere fietsroutes met originele afstapplekken
» de leukste activiteiten met kinderen
» de beste slaapplekken weg van de massa
» tips voor verrassende stedentrips » hotspots voor kunst en cultuur

Doelgroep
Voor Nederlanders tussen de 30 en 65 jaar met een bovenmodaal inkomen die van het buitenleven, culturele activiteiten en reizen weg van de massa houden, maar die dat wel veilig en verantwoord willen doen.

Elke uitgave is 124 pagina’s dik en het magazine verschijnt 3x per jaar